Gjenåpning skole og FRIO

Ila skole med blomstrende træer

Info-epost som ble sendt ut i slutten av uke 22:

Hei!

Da har den nye smittevernveileder kommet så her er informasjon om organiseringen på FRIO i uke 23:

Åpningstider:

Vi har normale åpningstider om morgen (7:30-8:30) og om ettermiddagen og fortsetter med påmelding til morgenFRIO.

MorgenFRIO:

I skolegården mellom 7:30 og 8:45. Påmeldingslenke finner dere under "Gjenåpning" på FRIO sin hjemmeside.

Ettermiddag:

Vi fortsetter med kohortdrift i rommene kohortene oppholder seg om morgen. Kohortene tilsvarer nå klassene, det betyr at barna kommer til å være i klasserommene sine og ikke på basene.

Bruk av uteområde og nærområde:

Vi lager plan slik at alle kohorter har egne tider for å bruke både sonene i skolegården eller er på tur i nærområde. Siden det er så fint vær kan det hende at vi er ute hele ettermiddagen og ber dere være forberedt på det når dere henter.

Mat:

Foreløpig serverer vi ikke mat på FRIO, men undersøker om vi får lov til å servere frukt og grønnsaker.

Smittevernsveileder barneskole/SFO:

Sommerferie:

Påmelding til sommerferieopphold på FRIO kommer i løpet av neste uke!

Levering av inntektsdokumentasjon:

Minner om at innteksdokumentasjonen må leveres inn hvert år for å ha krav på redusert oppholdsbetaling. Dokumentasjon må leveres inn i løpet av uke 23 for å få redusert faktura i august.

Jeg ønsker alle en fin langhelg!

Friederike Hundhausen

Leder for Aktivitetsskolen

Ila skole

Fougstads gate 10, 0173 Oslo

Tlf.: 968 00 440

MorgenFRIO er åpent for alle barn  - med påmelding!
Men siden barna skal oppholde seg i skolegården og sannsynligvis ikke alle er fra samme kohort/klasse ønsker vi at dere melder barna på. Dette for å få bedre oversikt over antall og kohorttilhørighet. Skolegården er fortsatt stengt for alle andre barn fram til 8:30.

Påmeldingsfrist for hver følgende uke er søndagen før kl. 17:00.

Her finner dere påmeldingsskjema for morgenFRIO.