Sommerferieopphold på FRIO - august: program og info for både gamle og nye elever

FRIO har heldagsåpent (7:30-16:30) fra fredag 22.6. til og med fredag 29.6. og fra onsdag 1.8. til og med fredag 17.8. Siden alle ansatte på FRIO har deltidsstillinger og vi planlegger bemanning og program etter antall påmeldte barn må alle som skal være på FRIO i ferie være påmeldt.

Program for FerieFRIO 2.-4. trinn finner dere som lenke nedenfor. Der ligger det også dagsoversikt for basisgruppene for skolestartere i ukene før skolen begynner. Om dere er usikkert hvilken gruppe barnet deres skal være ta kontakt med AKS.

Påmeldingsfristen til sommerferieopphold (både juni og august) er utløpt. Om dere har glemt å melde på kan dere sende e-post til friederike.fischer@ude.oslo.kommune.no så settes barnet på venteliste.

NB! Om dere har meldt barnet på og ikke trenger plassen allikevel si gjerne ifra, da kan et barn fra ventelisten få plassen : ) Takk for hjelpen!