Sommerferie på FRIO 2020

Av smittevernshensyn kan ikke vi gjennomføre ferieFRIO på like fri måte som vi har pleid å gjøre det.

Våre tre viktigste virkemidler i forhold til smittevern er fortsatt: 

  1. Syke personer skal ikke være på skolen
  2. God hygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer 

Vi deler derfor påmeldte barn inn i egne kohorter basert på dagene de er påmeldte. Det betyr a) at det kan være barn i samme kohort som ikke er i samme klasse ellers (men alle er fra samme trinn) b) at vi dessverre må være veldig streng i forhold til for sene påmeldinger. Barna som står på venteliste kan altså kun få plass om et barn som er i samme trinn melder seg av på akkurat de dagene barnet på venteliste trenger plass. Om et barn møter på FRIO og har forkjølelsessymptomer ringer vi hjem og barnet må hentes. 

Turer 3. og t 4. trinn: Vi har vært så heldig og har fått plass for 3. og 4. trinn på "FISKE I STORBYEN" via NJFF og OFA 24. og 25. juni. Fiskecampen foregår ved Skraperuttjern. Siden det er ganske langt vei dit MÅ ALLE BARN VÆRE PÅ FRIO 8:30 slik at vi rekker å komme fra. I forhold til kollektivtransport forholder vi oss til til føringene fra Utdanningsdirektoratet og reiser med små grupper. De barna som kommer for sent kan ikke være sammen med en annen kohort, derfor blir det utetid i skolegården med uteansvarlig fram til den egne kohort kommer tilbake fra turen (ca. 14:30). 

Onsdag 24.6. skal ALLE barn i 3. trinn være med på tur. 

Torsdag 25.6. skal ALLE barn i 4. trinn være med på tur. 

Fra FISKE I STORBYEN: "Fiskecamp har fast ansatte som står klare til å ta imot dere og gi elevene en innføring i sportsfiske. Her finner du i tillegg til fiskeopplæringen; sløyekurs, tilberedning av fisk på grill, fiskesti, konkurranser, insekt og småkryp i vann, knuter etc."

Turer 1. og 2. trinn: Første trinn skal dra til Geitmyra, 2. trinn tar en tur til Voldsløkka. Vi bruker ikke kollektivtransport på disse turene. 

Aktivitetssprogram sommerFRIO juni finner dere her

Oppmøte i ferietiden: med hensyn til kohortdrift ber vi om at barna kommer senest kl. 9:00.

Mat i ferietiden: vi får fortsatt ikke servere mat / lage mat sammen med barn. Derfor bør alle ha med nok mat for en hel dag på FRIO. 3. og 4. trinn kan at med grillmat på den dagen de skal være på fiskecamp, de har bål ved Skraperudtjernet. 

Skiftetøy: om været fortsetter å være så varmt blir det sikkert litt vannlek i skolegården innimellom. Så husk å ha litt skiftetøy i sekken. 

God sommer ønsker vi på FRIO alle store og små!

Info for nåværende 1. trinn angående gratis kjernetid til høsten

Angående avgjørelsen om det det blir gratis kjernetid for 2. trinn til høsten:

Det er ikke helt avklart om 2. trinn til høsten kommer til å få gratis kjernetid eller ikke. Beslutningen tas i bystyret 24.6. og vi informerer foresatte om dette så snart vi vet noe mer. 

 

Med vennlig hilsen

Friederike Hundhausen

AKS-leder Ila skole Aktivitetsskolen