Store FRIO: 2.-4.trinn

På FRIO har vi et fast og forutsigbart grunntilbud og aktiviteter som barna kan fritt velge mellom. Dessuten har vi kursperioder flere ganger i løpet av skoleåret hvor assistentene planlegger og gjennomfører forskjellige kurs som for eksempel avisklubb, forming, turn, tromming, etc. Her må barna meldes på av foreldrene som får kursprogrammet via epost. Mellom kursperiodene har vi "temauker" hvor vi jobber litt intensivere og på forskjellige områder med diverse tema. Ofte tar vi opp tema som skolen jobber samtidig med, men det hender også at vi finner på noe eget. I temaukene kan barn velge å være med eller ikke på aktivitetene som tilbys.

I tillegg samarbeider vi Oslo Musikk- og Kulturskole som har billedkunst og dans og drama og Oslo sjakkklubb som arrangerer sjakk-kurs hvert år (betalte kurs i FRIO-tiden). Påmelding til disse kurs skjer via nettsidene til arrangører.

Barn i 4. klasse tilbyr vi "4.klasse-klubb" med forskjellige aktiviteter hver uke som er kun for 4.klassinger. Det varierer mellom matlaging, morsomme leker, fysisk aktivitet, og film og har blitt et veldig populært tilbud.