Store FRIO: 3.–4.trinn

Til kusene må barna meldes på av foreldrene som får kursprogrammet via epost. Mellom kursperiodene har vi "temauker" hvor vi jobber litt intensivere og på forskjellige områder med diverse tema. Ofte tar vi opp tema som skolen jobber samtidig med, men det hender også at vi finner på noe eget. I temaukene kan barn velge å være med eller ikke på aktivitetene som tilbys.

I tillegg samarbeider vi Oslo Musikk- og Kulturskole som har billedkunst og dans og drama og Oslo sjakklubb som arrangerer sjakk-kurs hvert år (betalte kurs i FRIO-tiden). Påmelding til disse kurs skjer via nettsidene til arrangører.

Barn i 4. klasse tilbyr vi "4. klasse-klubb" med forskjellige aktiviteter hver uke som er kun for 4.klassinger. Det varierer mellom matlaging, morsomme leker, fysisk aktivitet, og film og har blitt et veldig populært tilbud. Vi tilbyr også koding på 4. trinn.