Våre baser

Glade elever

FRIOrutiner

Måltidene på FRIO består av brødmat eller knekkebrød, havregryn og to varme måltider i uka. Måltidene foregår i tidsrommet fra barna ankommer FRIO og fram til ca.kl.15:30. På tirsdager tilbyr vi forskjellige supper og på fredager blir det diverse varme retter.

I feriene og på fridager er det heldagsåpent (07:30-16:30), og da serverer vi ikke mat på FRIO. Derfor må barna ha med seg matpakke. Det kan være lurt å ta med en ekstra brødskive, for i løpet av dagen spiser vi sammen to ganger (kl.11:00 og kl. 14:00).

OBS! Dersom noen barn lider av matallergi eller av andre grunner ikke kan spise det vi tilbyr, vil vi svært gjerne ha beskjed om dette.

Alle barn på FRIO bør ha innesko, spesielt om vinteren kan det bli ganske kalt og noen ganger vått på gulvet. NB! Garderobene i underetasjen (3. og 4. trinn er fritt tilgjengelig utenom FRIO-tiden, her kan vi dessverre ikke ta ansvar for klær eller ting som blir oppbevart i hyllene.

I begynnelsen av hvert skoleår ber vi alle foresatte om å fylle ut "FRIO-avtalen". Her etterlyser vi oppdatert kontaktinformasjon, aktuelle hente-/går-hjemtider, etc. Dersom noe av dette forandrer seg i løpet av året vil vi gjerne ha beskjed om det og. Det samme gjelder hvis andre enn "de vanlige" skal hente.

Vi ber om at ingen går uten å ha sagt i fra til en av de ansatte.

Takk for samarbeid!