Våre baser

Glade elever

Lille FRIO holder til i den gamle rektorboligen ved siden av gymsalene. Midi FRIO bruker klasse- og grupperom til 2. trinn i første etasje av skolens østfløy. Store FRIO holder til i kantinen og rommene i underetasjen. Skolegården er vårt fellesareal. Der har vi fellesaktiviteter og lek.

FRIOrutiner

Måltidene på FRIO består av brødmat eller knekkebrød, havregryn og to varme måltider i uka. Måltidene foregår i tidsrommet fra barna ankommer FRIO og fram til ca.kl.15:30. På tirsdager tilbyr vi forskjellige supper og på fredager blir det diverse varme retter.

OBS! Dersom noen barn lider av matallergi eller av andre grunner ikke kan spise det vi tilbyr, vil vi svært gjerne ha beskjed om dette.

Alle barn på FRIO bør ha innesko, spesielt om vinteren kan det bli ganske kalt og noen ganger vått på gulvet. NB! Garderobene i underetasjen (3. og 4. trinn er fritt tilgjengelig utenom FRIO-tiden, her kan vi dessverre ikke ta ansvar for klær eller ting som blir oppbevart i hyllene.

I begynnelsen av hvert skoleår ber vi alle foresatte om å fylle ut "FRIO-avtalen". Her etterlyser vi oppdatert kontaktinformasjon, aktuelle hente-/går-hjemtider, etc. Dersom noe av dette forandrer seg i løpet av året vil vi gjerne ha beskjed om det og. Det samme gjelder hvis andre enn "de vanlige" skal hente.

Vi ber om at ingen går uten å ha sagt i fra til en av de ansatte.

Takk for samarbeid!