Skolekorps

Korpset har nå over 80 musikanter fordelt på rekrutter, aspiranter, juniorer og hovedkorpsmusikanter. I korpset kan alle være med, og det er flott å se at barn og ungdom samles og spiller musikk sammen. Ved siste opptak av rekrutter, fikk korpset 29 nye musikere.De fleste av disse kommer fra Ila skole. Musikantene våre trives i korpset og blir værende.

Vi spiller masse morsom musikk, alt fra vanlige korpsmarsjer, til klassisk, moderne, pop og rock. Noen ganger øver vi litt ekstra for å arrangere musikaler og konserter som framføres for skolene, foreldre og nærmiljøet. Alle musikantene får enkeltundervisning på instrumentet sitt av dyktige, høyt utdannete instruktører: 30 minutter hver uke. Dette er den beste undervisningen på enkeltinstrumenter barn og unge kan få. Samspilløvelsene for junior- og hovedkorps foregår for tiden på Bolteløkka skole, aspirantkorpsøving og enkelte seminarer skjer på Ila. Nesten alle individuelle spilletimer for musikanter fra Ila skole, foregår på Ila skole, og mange får time i FRIO-tid og blir hentet til øving i samarbeid med FRIO-personalet.

Samspill-øvelser for aspirantkorpset og juniorkorpset er på torsdager kl. 16.15 - 17.45, og for hovedkorpset på torsdager kl. 18.00 - 20.00.

Nye aspiranter tas opp på slutten av vårsemesteret.

Medlemskontingenten er for tiden 1500 kr. pr halvår, inkludert instrumentleie.

Dirigent for hovedkorpset er Knut Elias Barstad, dirigent for juniorkorpset er Geir Moe Daasvand, og dirigent for aspiranter og rekrutter er Anna Kirstine Aarsland.

For mer informasjon, se korpsets hjemmeside: http://ibkorps.no

Spørsmål kan rettes til styreleder Hallvord Reier Michaelsen Steen, epost: styreleder@ibkorps.no, tlf. 486 03 894