Beskjeder til FRIO

For å forenkle kommunikasjonen med FRIO bruker vi SkoleSMS. Da slipper dere å bruke et annet nummer hver gang barnet bytter base og kan bare lagre et nummer (417 16 112) for alle beskjeder - om det skulle gjelde skolen, fravær eller FRIO. (Nummeret kan ikke ringes, dette er et meldingsnummer.)

FRIO har fått kodeordet ILAAKS (NB! ett ord, ellers kommer ikke meldingen fram). Beskjedene må gis innen 12:30 hver dag og skal inneholde barnets navn og klasse (siden alle beskjeder kommer til samme telefon og vi har en del barn med samme navn men på forskjellige trinn...)

For eksempel:

ILAAKS Jenny i 3C hentes av pappa i dag kl.15.00. Mvh mamma

ILAAKS Karoline i 4b går hjem med Merete i samme klasse i dag og imorgen. Hilsen Marit

For fakturaspørsmål tar kontakt med AKS-leder Friederike Fischer (96800440): friederike.fischer@ude.oslo.kommune.no

Om dere ønsker å ta kontakt med baselederne finner dere e-postadressene og telefonnumrene her.